Kijkcijfers: ruim 1,6 miljoen voor Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor

Gordon en Gerard Joling reizen in hun programma Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor wekelijks met ouderen mee om ze op vakantie eens lekker te verwennen. Het programma trok gisteren maar liefst 1.623.000 kijkers

Geer & Goor waren gisteren met een groep hulpbehoevende ouderen op Ibiza. De twee reisleiders gierden wat af op het Spaanse partyeiland. De diva’s denken normaal altijd goed na over hun kledingkeuze, al sloeg Gordon de plank gisteren volledig mis. Hij droeg een shirt waarop een vrouw die cocaïne snoof stond afgebeeld, terwijl een kleinzoon van een van de ouderen aan drugs is overleden. Hier was de kijker niet van gediend.

SynDROOM

In SynDROOM helpt Johnny de Mol mensen met een verstandelijke beperking om hun ultieme droom werkelijkheid te laten worden. Onder het ook van 1.386.000 mensen ging hij samen met Twan op bezoek bij David Hasselhoff. Twan is een fan van de serie Knight Rider en het is zijn grootste wens om ooit een keer een rondje te rijden in David’s pratende auto KITT. Nadat zijn droom was uitgekomen ging Johnny samen met de beginnende stand-up comedian Niels op bezoek bij zijn grote held Javier Guzman. Niels mocht zelfs zijn voorprogramma verzorgen. De kijkers vinden dat Johnny het programma op sublieme wijze presenteert.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson bewijst maar weer dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. De extreem sterke K1-vechter Remy Bonjasky verloor gisteren een proef waarbij fysieke kracht het sleutelwoord is. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg was mocht het team van de aan honger lijdende Remy tijdens de imuniteitsrproef heerlijke gerechten eten, zoals de ingewanden van een varken en levende larven. Remy vond het allemaal zo vies dat hij niet eens een overheerlijke hamburger door wist te slikken. De 1.133.000 kijkers zagen dat het hem uiteindelijk niet zijn kop kostte, Lone moest de Expeditie verlaten.

Meer over:

Reageren