Kijkcijfers: ruim 1,7 miljoen zien NOC*NSF Sportgala 2014

17 december 2014 08:46 | kijkcijfers | Door Televizier

© NOS

Arjen Robben werd onder het oog van ruim 1,7 miljoen mensen bekroond tot Sportman van het Jaar. Hij bleek niet de enige voetballer die in de prijzen viel.

Arjen Robben en Ireen W├╝st zijn gisteravond door hun collegasporters en de vakjury verkozen tot de beste sporters van 2014. Robben schitterde op het WK in Brazilie en ook in Oranje wist hij menig tegenstander te passeren met zijn prachtige schijnbewegingen. Ook Louis van Gaal (coach van het jaar), Robin van Persie (sport in beeld-prijs) en het Nederlands Elftal (sportploeg van het jaar) vielen in de prijzen.

Niets Is Wat Het Lijkt

Sinds de kandidaten van het vijftiende seizoen bekend zijn, ontstaan onder de Molloten al de eerste complottheorie├źn. Om alvast in de stemming te komen zond Avrotros gisteravond Niets Is Wat Het Lijkt uit, een speciale aflevering van Wie Is De Mol 2015. Het programma werd door slechts 249.000 mensen bekeken, maar er werd wel veel over gesproken.

Verslaafd!

Peter van der Vorst maakte met zijn programma Verslaafd! wederom indruk op de 1,4 miljoen kijkers. Deze keer werd er hulp geboden aan de 55-jarige alcoholiste Alice. Haar man heeft lang geprobeerd haar verslaving voor de buitenwereld en zelfs zijn eigen dochters te verbergen. Op een gegeven moment liep het drankgebruik zo uit de hand, dat ook hij niet meer kon ontkennen dat zijn vrouw verslaafd is. De twitteraars vinden het verschrikkelijk wat Alice haar gezin heeft aangedaan.

Sommigen konden het programma niet meer op hun gemakje bekijken.

Meer over