Kijkcijfers: Ruim 1 miljoen kijkers voor Ik Vertrek

Het tv-programma 50 jaar Van Duin werd gisteren vervangen door Ik Vertrek. Een herhaling van het TROS-programma werd door 1.072.000 mensen bekeken.

De NPO besloot het programma van André van Duin te schrappen vanwege de vliegramp in Oekraïne. De show werd vervangen door het programma Ik Vertrek van de TROS. In eerste instantie werd er verbaasd op de wijziging gereageerd, maar toen het programma begon waren de reacties overwegend positief. Ik Vertrek werkte bij velen op de lachspieren. 

Tour de France

Het was gisteren een warme dag voor de 872.000 kijkers en een zware dag voor het peloton. In de koninginnenrit van deze Tour de France stonden drie mythische Alpencols op het programma. De wielerfanaten moesten lang wachten op het spektakel. Pas op de laatste klim werd er door de toppers gedemarreerd. 

Hans Teeuwen

Een van de meest besproken programma’s werd gisteren niet eens uitgezonden. De nieuwste show van cabaretier Hans Teeuwen werd tot grote verbazing van veel twitteraars vervangen door een herhaling van De Jongens Tegen De Meisjes. RTL 4 vond het niet gepast om de show kort na de vliegramp uit te zenden en koos daarom voor een andere programmering. 

Het is mogelijk dat RTL 4 de programmering nogmaals op het laatste moment aanpast. Via Twitter houdt de zender de kijker op de hoogte van alle veranderingen. 

Reageren