Kijkcijfers Ruim 4,2 voor treurige Boer Zoekt Vrouw

4,2 miljoen mensen zagen hoe er alweer een vrouw bij boer Theo wegliep omdat hij te lief was. En ook Bertie had te maken met een wegloper.

Het is al de derde keer dat boer Theo moet toezien hoe een vrouw er de brui aan geeft omdat hij zo aardig is. Nu heeft hij alleen nog Nancy over en ook zij leek er niet zo veel zin meer in te hebben. Dat doet pijn bij de kijkers. Veel pijn.

Bertie kwam goed weg bij haar keuzemoment doordat Ciska de keuze voor haar maakte. De blondine van weinig woorden voelde geen klik en ging vrijwillig naar huis.

Boer Tom zag er ook deze week goed uit in zijn rode overall, maar toen zijn logées vroegen wat hij graag wil van zijn toekomstige vriendin, was het antwoord wat teleurstellend.

Undercover in Nederland

Tegenover Boer Zoekt Vrouw scoorde Divorce 2 miljoen kijkers en Moordvrouw 1,4 miljoen. Het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland deed het prima tegenover al dat geweld. Alberto Stegeman wist 882.000 kijkers binnnen te halen. Hij ontmaskerde een manueel therapeut die zijn cliënten betastte.

Lees ook: Het verslag van Boer Zoekt Vrouw, logeerweek 4

Meer over:

Reageren