Kijkcijfers: SBS scoort met Arsenal - Bayern München

De Champions League-wedstrijd Arsenal tegen Bayern München was dinsdag het best bekeken programma op primetime met 1,3 miljoen kijkers. 

Ook zonder Nederlandse inbreng kijken Nederlanders graag naar de Champions League en daar is SBS 6 maar al te blij mee. Arsenal won in het laatste kwartier van de wedstrijd tegen de verhouding in met 2-0 en 1,3 miljoen kijkers zaten voor de buis. De Britse supporters waren uitermate blij. 

Op RTL 4 deed Een Dubbeltje Op Zijn Kant het bijna net zo goed als het voetbal met 1,2 miljoen kijkers. En dat terwijl het hier, tot teleurstelling van veel kijkers, om een herhaling ging. 

Een Dubbetlje op ZIjn Kant

In deze aflevering van Een Dubbeltje op Zijn Kant ging het om Richard en Jennifer die piepjong zijn maar toch al diep in de schulden zaten omdat ze iedere maand hun vaste lasten vergaten te betalen en alleen maar leuke dingen deden van hun geld. De kijkers zagen wel waar het mis ging bij dit stel. 

Sophie in de Kreukels

De laatste aflevering van Sophie in de Kreukels trok 415.000 en de conclusie van de presentatrice hadden we een beetje zien aankomen. Sophie Hilbrand zet niet de spuit in haar gezicht en ging als statement zelfs make-uploos naar het Gouden Televizier-Ring Gala. 

Reageren