Kijkcijfers: SBS-serie Resurrection begint met 700.000

SBS 6 zond meteen twee afleveringen uit van de nieuwe Amerikaanse tv-serie Resurrection. Het resultaat viel niet tegen.

De eerste aflevering trok 669.000 kijkers. Voor de tweede aflevering gingen iets meer mensen zitten: 696.000. Rssurrection gaat over een klein stadje in de staat Missouri waar lang geleden overleden familieleden ineens weer levend en wel opduiken. In Amerika is het al een aardig succes

Familiediner

De winnaar van de dinsdag was vanzelfsprekend Spoorloos dat 2,2 miljoen kijkers noteerde, gevolgd door het Journaal van Acht Uur (2,1 miljoen) en Goede Tijden Slechte Tijden (2 miljoen). Radar was goed voor 1,9 miljoen kijkers en Het Familiediner trok 1,5 miljoen. Bert van Leeuwen had een goede avond, hij wist alle ruziezoekers in de limousine te praten. En dat is wel eens anders.

Utopia

Utopia had een hele goede avond met 852.000 kijkers, de nominaties voor het vertrek van een van de bewoners waren dan ook in volle gang. De nieuwe bewoonster Elzewieke deed het ondenkbare en stemde bewoner van het eerste uur Ruud eruit. Met als gevolgd dat ook zijn vriendin, de hysterische kunstenares Billy haar koffers waarschijnlijk gaat pakken. En dat is een opluchting voor velen.

Al waren er natuurlijk ook veel liefhebbers van het stelletje Billy en Ruud in Utopia. Is dit dan het einde van de redelijk popluaire realityshow?

Reageren