Kijkcijfers: Seizoenspremière Bloedverwanten scoort 968.000

Het was lang wachten voor de fans, maar ze zaten toch alle 968.000 klaar voor het derde seizoen van de serie Bloedverwanten.

Het is altijd maar afzien voor de kijkers van Bloedverwanten. Er zit telkens twee jaar tussen de seizoenen van de Avrotros-serie. En dan is het natuurlijk weer even wennen.

Bloedverwanten gaat over de familie De Winter en al hun geheimen. En dat gaat er bij de ene kijker beter in, dan bij de andere.

Holland's Next Top Model

De finale van Holland's Next Top Model op RTL 5 bestond een liveshow die werd gewonnen door grote favoriet Nicky. Het leverde 621.000 kijkers op.

De opening van de show werd verzorgd door Shirma Rouse. Ze zong Empire State of Mind van Alicia Keys en dat ging bepaald niet soepeltjes.

Late Night

RTL Late Night maakte voor een keer plaats voor een special over 'het vergeten kind', een stichting van Dinand Woesthof. Humberto Tan ontving in de studio van Late Night een keur aan BN'ers die zich inzetten voor het goede doel en dat maakte indruk op de 814.000 kijkers.

De uitzending werd afgesloten door Johnny de Mol en Angela Groothuizen die samen De Glimlach van een Kind zongen, en net als bij Shirma, kon niet iedereen zich vinden in deze vertolking.

Meer over:

Reageren