Kijkcijfers: Sinterklaas pakt uit bij Paul de Leeuw: 1,3 miljoen

De traditionele Sinterklaas-uitzending van Paul de Leeuw: Sint & De Leeuw, trok op pakjesavond een hele respectabele 1,3 miljoen kijkers.

Net als vorig jaar had Sinterklaas zijn Zwarte Pieten thuisgelaten. Ilse De Lange was te gast en verder gaf Paul veel cadeautjes weg.

The Voice of Holland

Op RTL 4 werd tegelijkertijd The Voice of Holland uitgezonden met als resultaat iets minder dan 1,7 miljoen kijkers en dat is bijna een laagterecord voor de talentenjacht. Alleen de allereerste aflevering van The Voice deed het minder goed. Een van de favorieten, de flamboyante Ferry de Ruiter, werd weggestemd.

RTL Late Night

Net als elke vrijdagavond deed RTL Late Night het dankzij The Voice extra goed. Bijna 1,4 miljoen mensen bleven hangen voor de talkshow waarin Peter R. De Vries en Goedele Liekens het met elkaar aan de stok kregen over de blote borsten van Madonna. Goedele zocht naar een achterliggende reden voor het exhibitionisme van de popkoningin, Peter vond de jetsers vooral lekker om naar te kijken.

One Direction

Maar veel vervelender was het onbeschaamde geleur met kaarten voor de uitzending met One Direction dat nu al een week of wat aanhoudt. De fans van de Britse boyband mochten voor 0,45 cent een sms sturen en die oproep werd eindeloos herhaald door Humberto en Luuk Ikink.

Meer over:

Reageren