Kijkcijfers: Sinterklaasintocht 2014 trekt 2,4 miljoen kijkers

De intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in Gouda trok een geweldige 2,4 miljoen kijkers. En dat is een stuk meer dan in vorige jaren. Ook Goor Draait Door deed het goed.

De intocht van de Sint is altijd populair, maar dit jaar scoorde de Goedheiligman extra goed. En dat had natuurlijk alles te maken met het gedoe rond de Zwarte Pieten. Gelukkig was van de grimmige sfeer in sommige delen van Gouda niets te merken op televisie. De meeste mensen konden zich wel vinden in de verschillende  Pieten, al vielen de clownspieten lang niet bij iedereen in de smaak.

Goor Draait Door

Gordon was al weken zenuwachtig voor zijn nieuwe talkshow Goor Draait Door, maar de kijkcijfers van de eerste aflevering zijn veelbelovend. 1,5 miljoen mensen schakelden in en zagen Gordon met een draaischijf, een belpanel en met gasten Nicolette Kluijver, Ruben Nicolai en de niet-grappige comediènne Pam Ann.

Ondanks die mooie cijfers is Gordon zelfs zo ongeveer als enige enthousiast over Goor Draait Door.

The Winner Takes it All

SBS 6 introduceerde de nieuwe talentenjacht The Winner Takes it All met gastheer Beau van Erven Dorens. Daarin doen mensen bekende zangers en zangeressen na. Om een programma al na 1 aflevering een flop te noemen is te snel, maar 628.000 kijkers voor een grote show is weinig veelbelovend. De mensen die keken, zijn gelukkig wel enthousiast.

Reageren