Kijkcijfers: slechts 257.000 voor VI

16 Augustus 2014 09:15 | kijkcijfers | Door Televizier

Naar de vrijdaguitzending van VI keken 257.000. dat is waarschijnljik een van de laagste cijfers die het programma ooit scoorde.

Het was de eerste vrijdaguitzending van het nieuwe seizoen, dus misschien vergaten de fans stomweg te kijken. De eerste maandaguitzending deed het een stuk beter met meer dan 700.000 kijkers. En kregen de mannen van VI tijdens het WK nog het verwijt dat ze niet genoeg over voetbal spraken, nu ze dat wel doen, is ook niet iedereen tevreden.

De Slimste

Na het Journaal (1,7 miljoen) was Studio Sport Eredivisie (1,1 miljoen) het best bekeken programma, gevolgd door De Slimste Mens (1,1 miljoen). En daarin zit voor het eerst dit seizoen een dame die de heren aankan. wiskundemeisje Ionica Smeets houdt het al drie uitzendingen vol.

Al blijft Jan Versteegh favoriet onder veel kijkers.

Flikken

De herhaling van Flikken Maastricht was goed voor een miljoen kijkers, die de aflevering waarschijnlijk allemaal al eens hadden gezien.

Maar gelukkig valt er altijd iets nieuws te beleven bij de politieserie. Je kunt je bijvoorbeeld ook concentreren op de kledingkeuze van de hoofdrolspelers.

Muziekfeest op het Plein

Veel kijkers bleven na Flikken gezellig zitten voor Muziekfeest op het Plein dat 839.000 kijkers trok die soms blij verrast werden.

Meer over