Kijkcijfers: SlimmerIQen opent met 1.142.000

24 november 2014 09:19 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Onder leiding van Peter van der Vorst strijden hoogbegaafden tegen elkaar in de nieuwe kennisquiz SlimmerIQen. Het programma kent een geniale start!

In SlimmerIQen strijden zestien hoogbegaafde landgenoten van alle leeftijden om de titel ‘SlimmerIQ 2014’. De kandidaten worden getest op algemene kennis, ruimtelijk inzicht en geheugen. Ook worden de deelnemers door Peter van der Vorst geportretteerd. De reacties op het programma zijn zeer positief.

Familie Gezocht

Met Familie Gezocht maakte Nance Coolen enkele weken geleden haar comeback op de Nederlandse televisie. In het programma helpt ze mensen met het achterhalen wie hun bloedverwanten zijn, met behulp van DNA-testen. Een groot deel van de 880.000 kijkers was diep onder de indruk van de verhalen van de betrokkenen. 

Ook randzaken werden besproken.

TV Show

Ivo Niehe was voor de TV Show van gisteren te gast bij onder meer Joop van den Ende en zijn vrouw Janine. De talkshow werd door maar liefst 1.720.000 mensen bekeken, al waren ze over het algemeen niet te spreken over het gesprek dat de presentator met de theaterproducent had. Op Twitter noemde men zijn vragen op z’n zachtst gezegd ‘niet kritisch’.

Televizier sprak met Peter van der Vorst over SlimmerIQen.

Meer over