Kijkcijfers: slotaflevering Divorce boven de 2 miljoen

2 miljoen mensen zagen dat Joyce in de laatste aflevering van seizoen 2 een tweeling op de wereld zette. De serie scoorde het hele seizoen prachtige cijfers.

Het was een geslaagd seizoen voor Divorce, met constant prachtige kijkcijfers die af en toe boven de 2 miljoen uitkwamen, zo ook deze slotaflevering. Daarin werd duidelijk dat David weer bij Tamar gaat wonen, dat Sophie het met de broer van Boudewijn doet en dat de tweeling gewoon lekker Jan en Marie heet.

Ontvoerd

Na Divorce was het Journaal van Acht Uur het best bekeken programma van de avond, gevolgd door de laatste aflevering van Ontvoerd waarin John van de Heuvel naar het Marokkaanse Rifgebergte trok om daar vier kinderen weg te halen bij hun vader. Moeder Hanan was ook nog eens jaren mishandeld door haar man.

Undercover

Omdat het bijna komkommertijd is, was het ook tijd voor de laatste aflevering van Undercover in Nederland (688.000 kijkers) waarin Alberto op jacht ging naar identiteitsdieven en een nepjournalist betrapte die zich voordeed als een medewerker van... Undercover in Nederland.

Reageren