Kijkcijfers: Spoorloos wederom fier aan kop

23 september 2014 08:19 | kijkcijfers | Door Televizier

Geen enkel programma kan op maandag tippen aan Spoorloos. Het programma met Derk Bolt trok ook deze week 2,1 miljoen kijkers.

In deze aflevering ging Ricardo op zoek naar zijn moeder in Peru. Ricardo was ooit een lijmsnuivend zwerfkind dat in een weeshuis terecht kwam en door Nederlandse ouders werd geadopteerd. Maar het einde van de zoektocht kwam niet in beeld, dat was alleen te zien op de site van Spoorloos. Tot grote ergenis van de kijkers.

Dat krijg je er natuurlijk van wanneer 2 miljoen mensen tegelijk naar een website gaan. Een kijker heeft ook nog een persoonlijk verzoek aan Derk Bolt.

Het Familiediner

NPO 1 heerst over de maandagavond. Ook Radar (1,8 miljoen) en Het Familiediner (1,3 miljoen) waren bijzonder populair. In Het Familiediner moest Bert aan de slag met een ruzie tussen ene Ton en zijn dochter. En Ton viel niet zo lekker bij de kijkers.

Utopia

Normaliter weet Utopia rond de 600.000 kijkers aan zich te binden, maar met 741.000 had de realitysoap een bijzonder goede avond. Niet dat er veel bijzonders gebeurde...

Meer over