Kijkcijfers: Talkshow Jeroen Pauw onder de 500.000

De talkshow van Jeroen Pauw zakte gisteren onder de kritische grens van 500.000 kijkers. Pauw trekt elke avond minder mensen.

De talkshow van EO-collega's Knevel & Van den Brink werd recentelijk zelfs helemaal geschrapt toen het praatprogramma rond de 500.000 kijkers terecht kwam. Jeroen Pauw kwam donderdag uit op een bijzonder teleurstellende 486.000 kijkers. Gelukkig heeft de talkshow ook nog een aantal trouwe fans.

Hollands Beste Bloemist

SBS 6 had een goede avond met Dokter Tinus dat 1,2 miljoen kijkers scoorde, Hollands Beste Bloemist werd een tikje minder bekeken dan bij de première maar deed het met 727.000 kijkers nog steeds heel behoorlijk.

Utopia

Utopia beleefde met 751.000 een behoorlijke opleving, dat kwam natuurlijk door het gedwongen vertrek van zwerver Rienk. Hij werd weggestemd door nieuwkomer Mark en dat ging menig kijker aan het hart. Want waar moet Rienk naartoe?

Het Geheim van een Goed Huwelijk

Op Net 5 begon het opvallende programma Het Geheim van een Goed Huwelijk. In de eerste aflevering trad een zogenaamd liefdeskoppel in het huwelijk, daarna een stel dat door wetenschappers bij elkaar was gezocht. En nu maar kijken welk duo het beste vaart. Slechts 283.000 mensen liepen warm voor dit experiment.

Reageren