Kijkcijfers: Tan heeft Pauw weer te pakken

Waar Jeroen Pauw vorige week Humberto Tan de pan inhakte op het gebied van kijkcijfers, is het nu andersom. RTL Late Night is weer het populairst.

Het is stuivertje wisselen geblazen tussen de twee late night talkshows van Nederland. Vorige week was Pauw het populairst, maar RTL Late Night lijkt zijn oude winaarspositie weer te hebben ingenomen. 769.000 mensen keken maandag naar Humberto Tan tegen 596.000 naar Jeroen Pauw. Daar was Jeroen van der Boom te gast. Hij speelde een medley van Nederlandstalige muziek omdat die veel te weinig op de radio wordt gedraaid.

Radar

Het best scorende programma op primetime was weer eens Radar met 1,8 miljoen kijkers. Daarin ging het over bekkenbodemmatjes die door chirurgen ingebracht worden bij vrouwen maar die er nooit meer uitgaan.

Het Familiediner

Op maandag kan RTL 4 de concurrentie niet bijbenen. De misdaadavond met het ooit zo populaire CSI scoort slechts 650.000 kijkers, terwijl NPO 1 de hele avond sterk is. Het Familiediner deed het dubbel zo goed als CSI: 1,5 miljoen kijkers. Bert van Leeuwen had het druk, want zo'n beetje iedereen had ruzie met iedereen deze aflevering.

Reageren