Kijkcijfers: The Big Picture begint redelijk met 1,1 miljoen

De nieuwe quiz van Robert ten Brink, The Big Picture startte zondag met 1,1 miljoen kijkers. En dat is helemaal niet beroerd voor de spelshow.

The Big Picture werd aangekondigd als nieuwe generatie spelshow vanwege de app waarmee je live mee kunt spelen en winnen. Dat is inderdaad aardig, maar The Big Picture zelf lijkt als 2 druppels water op Lotto Weekend Miljonairs.

Boer Zoekt Vrouw

Het best bekeken programma op zondag was vanzelfsprekend Boer Zoekt Vrouw waarin het keuzemoment van de boeren nog even werd uitgesteld naar volgende week. Deze keer was het vooral Bertie die opzien baarde, het lukt de boerin maar niet om een simpel gesprekje aan te knopen met haar logées. Dit tot grote frustratie van de kijkers.

Gelukkig kreeg Bertie van Yvon nog een extra dag om wel een praatje te maken en haar vrouwen iets beter te leren kennen. Op hoop van zegen dan maar.

TV Show

Andere goed bekeken programma's zondag waren natuurlijk weer Divorce (1,9 miljoen) en Moordvrouw (1,5 miljoen). Ivo Niehe deed het nog net iets beter met zijn oude vertrouwde TV Show: 2,1 miljoen kijkers. Het programma ging in zijn geheel over Monaco, maar kijkers hadden vooral oog voor iets anders. 

Meer over:

Reageren