Kijkcijfers: The Voice en Flikken voeren de ranglijst aan

The Voice trok 2,4 miljoen kijkers en Flikken Maastricht 1,7 miljoen. Daarmee is deze vrijdag wat betreft kijkcijfers een blauwdruk van vorige week.

En ook de vierde auditie van The Voice of Holland leverde kanshebbers op voor de eindzege. Hagenees Ferry de Ruiter mag zich verheugen op de meeste enthousiaste reacties. Hij zong At Last van Etta James.

 

In de slipstream van The Voice deed Humberto Tan het geweldig met RTL Late Night. Hij scoorde ruim 1,3 miljoen kijkers. Humberto had YouTube-sensatie Enzo Knol te gast. Enzo maakt dagelijks een filmpje van 4 minuten over zijn leven dat wordt bekeken door 400 duizend fans. #rtlknol werd prompt trending topic.

Enzo is vooral een held onder jongeren, de iets oudere medemens is minder gecharmeerd van de Groningse knul.

Patty's Wedding

De realityshow van Patty Brard loopt op zijn einde nu de diva bijna getrouwd is. Door de concurrentie van The Voice en Flikken zagen  slechts 294.000 kijkers zagen op SBS 6 hoe Patty in Patty's Big Fat Ibiza Wedding in het Amstel Hotel werd klaargestoomd voor haar zoveelste mooiste dag. En Patty doorstond nogal wat om mooi te zijn. Van een bizarre behandeling bij een cosmetisch chirurg, tot een zuurstofinfuus en een wimperstylist. Het was allemaal zeer leerzaam.

Reageren