Kijkcijfers: The Voice onverminderd populair met 2,4 miljoen kijkers

The Voice of Holland prijkt eenzaam bovenaan in de kijkcijfertop. Maar liefst 2,4 miljoen mensen keken ook deze week weer naar nieuw zangtalent.

Ook in de derde week van de blinde audities is The Voice of Holland dus onverslaanbaar. Maar niet alle kijkers luisteren sec naar het zantalent. Soms is er sprake van klinklare jaloezie. Of het nu om smalle heupen gaat of om rode knoppen.

 

Flikken

Flikken Maastricht bleef een eindje achter bij The Voice maar was nog altijd goed voor 1,7 miljoen kijkers die allemaal geschokt achterbleven na een vreselijke gebeurtenis.

Typisch Nederlands

Op NPO 1 begon het nieuwe programma van Jeroen Pauw, Typisch Nederlands waarin mensen van verschillende geaardheid en ras bij elkaar in 1 huis moeten wonen. De eerste aflevering begon weinig veelbelovend met 580.000 kijkers.

RTL Late Night

In de nasleep van The Voice kon Humberto Tan zich verheugen op een heleboel kijkers voor RTL Late Night, 1,4 miljoen maar liefst. Humberto had de hele cast van de nieuwe RTL-serie Nieuwe Buren te gast, te weten Katja Schuurman, Thijs Römer, Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans.

Reageren