Kijkcijfers: The Voice verslaat Flikken Maastricht

The Voice heeft de strijd om het meest succesvolle vrijdagavondprogramma gewonnen. Gisteren keken er ruim 2,3 miljoen mensen naar de talentenjacht, Flikken Maastricht kwam niet verder dan 1.743.000 kijkers.

The Blind Auditions van The Voice Of Holland worden wekelijks zeer goed bekeken. Gisteren zaten er bijna 2,4 miljoen mensen voor de buis om de genieten van de gouden keeltjes van de deelnemers. Gisteren gebeurde er iets wat niemand had verwacht. Brownie Dutch, de producer met zonnebril die in vrijwel alle programma's van Ali B voorkomt, zong een moppie voor de coaches. De kijkers stonden versteld van zijn kwaliteiten.

Flikken Maastricht

Jan Smit was gisteren te zien in Flikken Maastricht, al kon hij er niet voor zorgen dat de populaire Nederlandse politieserie het best bekeken programma van de vrijdagavond was. Jan speelde zichzelf en zong zelfs samen met Wolf een liedje tijdens het TROS Muziekfeest. De Volendamse zanger heeft natuurlijk al de nodige acteerervaring, wat volgens de kijker gisteren duidelijk terug was te zien.

Voetbal International

Voetbal International werd gisteren door 568.000 mensen bekeken, een prima score. Zoals vrijwel altijd wordt er via Twitter massaal geschreven over de mannen aan tafel. Johan Derksen had het deze keer gemunt op Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, en ook René van der Gijp nam geen blad voor de mond. De kijkers vonden het heerlijk, al waren ze het niet altijd met hen eens.

Meer over:

Reageren