Kijkcijfers dinsdag 8 juni 2021

De TV van gisteren: Finale Snackmasters net buiten top 10

9 juni 2021 08:23 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© Mark Engelen

RTL4 sloot dinsdagavond het eerste seizoen van Snackmasters af. Naar de finale van het kookprogramma keken 638.000 liefhebbers en daarmee viel het net buiten de top tien.

In Snackmasters, waarvan Martijn Krabbé de presentator is en Miljuschka Witzenhausen bij bedrijven langsgaat en plaatsneemt in de jury, moeten chef-koks proberen iconische snacks zo goed mogelijk na te maken. In de finale moest een borrelnootje worden nagemaakt. Uiteindelijk kroonde Ron Blaauw zich tot winnaar.

Talkshows

Snackmasters is niet het best bekeken programma van RTL op de dinsdag. Die eer is weggelegd voor Humberto Tan, die met de tweede aflevering van zijn talkshow Humberto 751.000 kijkers wist te boeien. Met 802.000 kijkers is concurrent Op1 nog iets beter bekeken, maar met het EK voetbal in aantocht kan Humberto zomaar weer eens om de prijzen gaan meedoen.

College Tour 

De drie best bekeken programma’s van de dag zijn drie journaals. Doe alsof je thuis bent doet het met 761.000 kijkers ook niet onaardig. College Tour met de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema moet het met 426.000 kijkers doen.

Meer over