Kijkcijfers zondag 24 oktober 2021

De TV van gisteren: Ruim anderhalf miljoen mensen zien zege Max Verstappen

25 oktober 2021 08:18 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© AFP

Max Verstappen zette zondag met zijn team een kunststukje neer tijdens de grand prix van de Verenigde Staten. Na een keihard gevecht met Lewis Hamilton kwam de Nederlander net aan als winnaar over de streep in de States.

1.540.000 raceliefhebbers zagen Max Verstappen zondagavond de grote prijs van de Verenigde Staten op zijn naam schrijven. De Nederlander begon op poleposition, maar leek lange tijd genoegen te moeten nemen met een tweede plaats. Totdat een sublieme pitstop alles veranderde. Dankzij de zege vergrootte de Red Bull Racing-coureur zijn leiding in het WK-klassement op de Brit van Mercedes.

Kopie 

Bij SBS6 ging het nieuwe programma Wie kent Nederland? van start. De show, min of meer een kopie van Ik hou van Holland, startte magertjes met 543.000 kijkers. Op de zender van John de Mol werd De dating quiz met Linda de Mol als presentatrice dankzij de 631.000 belangstellenden iets beter bekeken.

Podium 

RTL4 zag Expeditie Robinson net buiten het podium vallen, maar met 1.169.000 kijkers mag het survivalprogramma allerminst klagen. Talentenjacht Aria op NPO1 moest het met 793.000 kijkers doen.

Meer over