Kijkcijfers maandag 20 september 2021

De TV van gisteren: Kopen zonder kijken op podium

21 september 2021 08:21 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL

Kopen zonder kijken heeft zich op het podium van de maandag genesteld. Het verbouwprogramma bekleedt de derde plek in de lijst van Stichting KijkOnderzoek.

1.111.000 kijkers zagen in Kopen zonder kijken hoe Urker Lumanda en haar vriendin Marloes uit hun jasje waren gegroeid op Urk en daarom op zoek gingen naar een nieuwe woning. Die werd uiteindelijk gevonden in Almere. Daar sloeg de paniek Lumanda in eerste instantie om het hart, omdat ze Urk zo zou gaan missen. Uiteindelijk deden Martijn Krabbé en Bob Sikkes en het team van Kopen zonder kijken het onmogelijke en het stel was dolblij met hun nieuwe paleisje.

Miljoenengrens

RTL versloeg met Kopen zonder kijken niemand minder dan SBS6-concurrent Chateau Meiland. Naar de avonturen van Martien en cs. keken 1.061.000 liefhebbers. Buiten de journaals was alleen Radar ook goed voor meer dan een miljoen kijkers.

HLF8 

Het nieuwe seizoen van Spoorloos met Derk Bolt als presentator is begonnen met 858.000 kijkers. HLF8 van Johnny de Mol wist aan het begin van zijn derde week geen plek in de top 25 van de maandag te behalen. Er keken slechts 320.000 mensen naar de talkshow op SBS6.

Meer over