Kijkcijfers: tweede liveshow The Voice goed voor 2,2 miljoen

2,2 miljoen is iets meer dan vorige week. Toen startten de liveshows met 2,1 miljoen. Topfavoriet, de meidengroep O'G3ne ging door naar de volgende ronde.

O'G3ne, oftwel de zusjes Lisa, Amy & Shelley zijn sinds de audities van The Voice of Holland zwaar favoriet. Hun arme tegenstander Abigail Martina wist dus van tevoren bijna zeker dat ze het onderspit zou delven tegen de groep van coach Marco Borsato.

Maar lang niet iedereen is het eens met de gang van zaken bij The Voice of Holland. Want drie zangeressen tegen eentje, da's niet eerlijk.

RTL Late Night

RTL Late Night had intussen weer eens een wereldster te gast. Ed Sheeran kwam twee liedjes zingen en buiten de studio stonden honderden meisjes uren in de kou op een glimp op te vangen van de zanger.

Ed moet waarschijnlijk nog steeds bijkomen van de avond. Niet vanwege de gillende vrouwen, maar vanwege Juled Deelder, die ook aan tafel zat.

Top 2000 Quiz

NPO 1 zond de Telefilm Flikken Maastricht: De Overloper uit. Een film die alle fans natuurlijk al lang en breed gezien hebben, toch gingen er nog 1,2 miljoen kijkers voor zitten. Mathhijs van Niewkerk presenteerde op NPO 3 de jaarlijkse Top 2000 Quiz voor 526.000 kijkers.

Reageren