Kijkcijfers: Vaarwel voor Vermist met 1,5 miljoen kijkers

Jaap Jongbloed presenteerde dinsdag na 25 seizoenen voor de allerlaatste keer zijn populaire programma Vermist. 1,5 miljoen mensen namen afscheid met hem.

Dat Vermist verdwijnt is niet de keuze van Jaap, maar van de NPO die het niet meer ziet zitten in het programma. De presentator nam in de laatste aflevering de meest opvallende zaken van de afgelopen 20 jaar nog eens door.

De redactie van Vermist werkt intussen hard aan een soort vervolg op het programma, genaamd In het Spoor van Vermist. Daarin worden vermissingen nagespeeld.

Vinger Aan de Pols

De tijdelijke comeback van Ria Bremer in Vinger Aan de Pols: Hoe Is het Nu Met? scoorde 970.000 kijkers. Ria liet het verhaal zien van de kleine Anjo uit 1984. Anjo had destijds leukemie en beenmerg nodig van een familielid. Speciaal daarvoor kregen haar ouders een nieuw kind dat Anjo kon redden.

Jojanneke in de Prostitutie

Eva Jinek leverde in haar tweede aflevering 100.000 kijkers in en kwam uit op 774.000. Op NPO 3 kwam Jojanneke ten Berge uit op een hele respectabele 734.000 kijkers met haar programma over prostitutie in Nederland. Die kijkers waren niet onverdeeld enthousiast over het werk van Jojanneke. Integendeel.

Meer over:

Reageren