Kijkcijfers van Wie Goed Doet... met Renate Verbaan ingestort

Wie Goed Doet... van Renate Verbaan bewijst hoe belangrijk het is om een goed bekeken programma voor je te hebben. De kijkcijfers van het programma halveerden deze week.

Vorige week zat Renate Verbaan nog pal achter de finale van Sterren Springen en dat leverde Wie Goed Doet... meer dan een miljoen kijkers op. Deze week moest het programma het doen met de film Johnny English Reborn voor zich en nu keken en er nog slechts 584.000 mensen. In Wie Goed Doet... wordt met een verborgen camera getest hoe aardig we zijn voor elkaar.

JURK

Het einde van Sterren Springen was wel goed voor de programma's op RTL 4. ZaterdagavondJURK met gasten Beertje van Beers en Guus Meeuwis trok 300.000 kijkers meer dan vorige week. En zoals altijd waren de meningen onder de kijkers weer verdeeld.

Carlo & Irene verloren gek genoeg kijkers op primetime. Om 20.00 uur keken 821.000 mensen naar de verkleedpartijen in Typisch Carlo & Irene, zo'n 100.000 minder dan vorige week, maar dat maakte het duo weer goed in de herhaling om 23.00 uur. Niks aan de hand dus.

Roda JC

Winnaar van de avond was het Journaal met 1,7 miljoen kijkers, daarna volgde De Jongens Tegen de Meisjes met 1,4 miljoen en Studio Sport Eredivisie met bijna 1,4 miljoen. Zij zagen Roda JC degraderen uit de Eredivisie.

Reageren