Kijkcijfers: Verdienstelijke start met 880.000 kijkers voor Bureau Raampoort

6 oktober 2015 08:17 | kijkcijfers | Door Televizier

Het eerste echte seizoen van Bureau Raampoort is goed begonnen. De politieserie met Thomas Acda en Tim Haars trok 880.000 kijkers naar SBS 6.

Vorig jaar deed een proef met 2 afleveringen van Bureau Raampoort het al prima en ook het begin van het eerste echte seizoen van de serie is veelbelovend. 880.000 kijkers zagen hoe Tim Haars en Thomas Acda een lijk vonden aan het IJ in Amsterdam. Het deed veel kijkers denken aan die andere beroemde politieserie.

Vooral de humor in Bureau Raampoort viel in de smaak.

Er was wel een klein kritiekpuntje op degene die het slachtoffer speelde.

Utopia

Al met al had SBS6 een goede avond met Dokter Tinus (1,1 miljoen) en Bureau Raampoort. RTL 4 kwam op hetzelfde tijdstip niet verder dan 608.000 kijkers voor de serie CSI: Cyber. Nog een succes voor SBS: Utopia. De realityshow had maandag een uitschieter naar 780.000 kijkers. Er was dan ook genoeg te zien.

Spoorloos

Het best bekeken programma van de avond was zoals op iedere maandag, Spoorloos met 2 miljoen kijkers. Radar trok 1,8 miljoen kijkers. Het consumentenprogramma had aandacht voor dure shampoos. Krijg je daarvan echt een volle haardos en glanzend haar?

Meer over