Kijkcijfers: Verkiezingsuitslag met Dionne Stax scoort 1,1 miljoen kijkers

De uitslagenavond van de Provinicale Staten-verkiezingen bij de NOS op NPO 1 trok woensdag gemiddeld bijna 1,1 miljoen kijkers.

De avond duurde 4 uur tot 1.00 uur 's nachts. En behalve voor de verkiezingsuitslag was er veel aandacht voor het debuut van Dionne Stax als vervanger van Herman 'de Schermman' van der Zandt.

De kijkers waren in twee kampen verdeeld. De mannenĀ  waren zeer opgetogen bij het aanzicht van blonde Dionne bij het grote swipescherm.

De dames misten Herman vreselijk.

Door het Oog van de Naald

Het best bekeken programma op prime time was de Champions League-wedstrijd Manchester City - Barcelona met 1,6 miljoen kijkers. De Spanjaarden wonnen. De finale van Door het Oog van de Naald op RTL 4 trok net iets meer dan 1 miljoen kijkers. Annicke en Marloes wonnen omdat ze een mooie avondjurk voor Lieke van Lexmond in elkaar hadden genaaid.

MasterChef Holland

Het antwoord werd gegeven tijdens de uitzending. Er komt inderdaad een tweede seizoen van de naaishow. De nieuwe serie van MasterChef Holland begon op SBS 6 voor een publiek van 449.000 kijkers en dat is helemaal niet zo verkeerd. De deelnemers aan MasterChef deden hun best, maar de beste stuurlui zaten zoals altijd aan wal.

Reageren