Kijkcijfers: Was Ik Maar Thuis Gebleven trapt af met 751.000 kijkers

De eerste aflevering van het nieuwe SBS 6-programma Was Ik Maar Thuis Gebleven scoort goed. Maar liefst 751.000 mensen keken naar de show van presentator Eddy Zoëy.

In het SBS-6 programma gaat Eddy Zoëy met vakantiegangers terug naar de plek waar ze in een nachtmerrie belandden. De presentator zegt dat de show vol bizarre verhalen zit. Was Ik Maar Thuis Gebleven had het geluk dat er op het moment van de uitzending geen WK-duel werd gespeeld. De kijkers waren erg onder de indruk van het programma.  

Frankrijk - Nigeria

De meeste mensen keken uiteraard weer naar het wereldkampioenschap voetbal. Ruim 2.8 miljoen mensen zagen hoe de goal van Nigeria onterecht werd afgekeurd. Uiteindelijk trok Frankrijk aan het langste eind, al had de fransman Matuidi een rode kaart moten krijgen na een verschrikkelijke overtreding op de Nigeriaan Onazi.

Duitsland - Algerije

De meeste mensen bleven thuis voor de wedstrijd Duitsland – Algerije. De ruim 3.1 miljoen kijkers zagen dat de Duitsers erg veel moeite hadden met de speelwijze van het team uit Afrika. De wedstrijd was niet alleen de best bekeken wedstrijd van de dag, maar ook het meest besproken programma. 

Grappen

Er werden tijdens de wedstrijd ook nog leuke woordgrapjes gemaakt.

Reageren