Kijkcijfers: Waylon bezorgt RTL Late Night 1,1 miljoen kijkers

Woensdag was heel Nederland op zoek naar Waylon. Humberton Tan vond hem en dat leverde RTL Late Night 1,1 miljoen kijkers op.

De 1,1 miljoen kijkers van RTL Late Night (1,1 miljoen) zagen hoe Waylon tekst en uitleg gaf over zijn vreemde afwezigheid bij de buitenlandse optredens van The Common Linnets. Waylon gaf toe dat hij teleurgesteld is dat Ilse optreedt met een andere zanger. Hij wist van niks en had het liever anders gezien. Waylon had er graag met Ilse over willen praten, maar zij reageerde niet op zijn laatste e-mail.

DNA Onbekend

Deze week werd bekend dat de Pulbieke Omroep af wil van DNA Onbekend. Er moet bezuinigd worden. Een vreemde situatie omdat het programma van Caroline Tensen een van de best bekeken programma's op Ned. 1 is. Woensdagavond keken ruim 1,6 miljoen mensen.

Hotter Than My Daughter

Bij RTL 4 gaat Gordon week na week lekker met zijn Hotter Than My Daughter. Deze aflevering met ordinair geklede dames was goed voor 1,2 miljoen kijkers. Deelneemster Yvette zag er nogal hoerig uit toen Gordon op de stoep stond, volgens Twitteraars veranderde de metamorfose daar niet veel aan.

 

Reageren