Kijkcijfers: Weet ik Veel wint heeel nipt van Bananasplit

Nog maar een paar weken geleden heerste Weet ik Veel op de zaterdagavond, maar dit keer is het verschil met Bananasplit nog maar 1800 kijkers.

 

Weet ik Veel begon het seizoen met over de 2 miljoen kijkers, daar waren er deze zaterdag nog 1.670.000 van over. Bananasplit had een stroeve start maar wint elke week juist meer kijkers. Deze zaterdag zagen 1.668.000 mensen de streken van Frans Bauer. En dat was lachen geblazen.

Al hou je altijd individuen die er een andere mening op na houden.

Ik Vertrek

In de top van de kijkcijfer top 10 was het verder Ned. 1 dat de klok sloeg met De Kwis (1,5 miljoen), Ik Vertrek (1,5 miljoen) en Kassa (1,3 miljoen). Ook deze week werden de kijkers die op veel drama hoopten teleursgesteld door Ik Vertrek. De emigranten die er een potje van maken zijn blijkbaar op, ook deze keer ging alles van een leien dakje.

Hellen en George begonnen een vakantiepark in Hongarije en dat ging prima. De enige tegenslag waren de kikkers die in het zwembad woonden.

Sterren Springen

SBS blikte vooruit op Sterren Springen dat vanaf volgende week de grote klapper voor de zender moet gaan worden. Deze vooruitblik was dat nog niet, 541.000 kijkers zagen Sterren Springen: nog 1 week. Bij vele Twitteraars is Marijke Helwegen nu al de grote favoriet.

Regilio Tuur riep wat ergenis op omdat hij geen Nederlands meer kan praten. De ex-bokser woont dan ook al enkele jaren in New York en dan krijg je dat natuurlijk.

 

Meer over:

Reageren