Kijkers lopen niet warm voor Sylvie

De groots aangekondigde aanwezigheid van Sylvie Meis bij RTL Boulevard en Show Laat heeft niet voor noemenswaardig meer kijkers gezorgd.

Albert Verlinde en Evert Santegoeds moeten wel teleurgesteld wakker zijn geworden vandaag. Beiden hadden een interview met Sylvie Meis / Van der Vaart, de vrouw die voor zo veel opschudding zorgde in showbizzland dit jaar. Helaas hadden de kijkers niet veel zin in Sylvie.

RTL Boulevard

RTL Boulevard had een opgenomen interview met Sylvie en trok daarmee 1,1 miljoen kijkers, dat is net zo veel als gewoonlijk. Naar Show Laat op SBS keken 566.000 kijkers, dat is iets meer dan de dag ervoor. Ook Twitteraars liepen niet warm voor Sylvie, weinige gebruikers maakten 140 tekens of minder vuil aan haar. En degenen die dat wel deden, waren overwegend positief. 

Geer & Goor

Net als elke donderdagavond waren Geer & Goor de koningen van de kijkcijfers. 2,2 miljoen mensen schakelden hun tv-toetel in op Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken. Ook SynDroom van Johnny de Mol deed weer goede zaken met 1,7 miljoen kijkers. Een goede avond voor RTL 4 dus.

Expeditie Robinson

Maar verreweg het meest getwitterd werd er opnieuw over Expeditie Robinson, waarin Geza Weiz de prijs moest betalen voor weken lang gekonkel. Hij werd op de eilandraad naar huis gestuurd door zijn mede-kampgenoten. Het vertrek van Geza was zeer naar de zin van veel twitteraars.

Al waren er ook dames op Twitter die Geza met pijn in het hart zagen verdwijnen van het eiland.

Reageren