Kjkcijfers: Eva Jinek begint met 556.000

Eva Jinek trok met haar eerste late talkshow op de zondag 556.000 kijkers. Dat is helemaal niet beroerd voor een première.

Eva had in haar eerste uitzending o.a. Hans Klok en Robèrt van Heel Holland Bakt te gast en maakte er zo een gezellige afsluiting van het weekend van. De 556.000 kijkers voor Jinek zijn iets meer dan collega Pauw gemiddeld doordeweeks scoort. Natuurlijk zijn de eerste meningen ook al binnen.

Nieuwe Buren

Natuurlijk was Miljoenenjacht op RTL 4 de grote winnaar op zondagavond met 2,2 miljoen kijkers. De winnaar aldaar won ruim 7 ton.

Nieuwe Buren deed het vervolgens wederom goed met 1,6 miljoen kijkers. En daarin werd er eindelijk 'geswongen'. Katja deed het met Daan en Bracha dook op Thijs.

Schokkende wending in het verhaal was het gedrag van de vieze buurman, ook wel bekend als Sinterklaas, die een hartaanval kreeg terwijl hij zichzelf plezierde terwijl hij naar een foto van Katja Schuurman keek.

Undercover in Nederland

Het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland begon prima met 869 duizend kijkers. Alberto Stegeman liep in zijn nieuwe vermomming het gerechtsgebouw van Utrecht binnen met een pistool. En hij deed iets met vals geld.

Maar Alberto is zelf ook niet onfeilbaar.

Reageren