Kijkcijfers maandag 25 maart

De TV van gisteren: Kopen Zonder Kijken-fans genieten van aflevering met regenbooggezin

26 maart 2024 08:55 | kijkcijfers | Door Judith Regeling

© Videoland
De makers van Kopen Zonder Kijken zijn dit seizoen duidelijk een nieuwe richting ingeslagen. Na een alleenstaande moeder stond er dit keer een regenbooggezin in de schijnwerpers. En het publiek smulde ervan!

Er keken dan ook uiteindelijk 1,1 miljoen mensen naar de aflevering.

Kopen Zonder Kijken

Als je dacht dat Alex van Keulen van Kopen Zonder Kijken het de afgelopen jaren al zwaar te verduren had met andermans huizenjacht, heb je vast de aflevering van afgelopen maandag gemist. De inmiddels veelbesproken makelaar moest hierin namelijk voor het hechte regenbooggezin van Berend, Melle en Sanne op zoek naar maar liefst twee huizen die zich ook nog eens op loopafstand van elkaar bevonden. Een behoorlijk pittige uitdaging, kunnen we wel zeggen, maar toch slaagde hij er wederom in.

En de kijkers? Die genoten vooral van de diversiteit van deze kandidaten. Na al die jaren wekelijks te hebben gekeken naar één man en één vrouw (vaak incl. kinderwens), vinden ze dit een verademing.


Kamp van Koningsbrugge

Ondertussen was juist bij de kijkers van Kamp van Koningsbrugge (833.000) de spanning om te snijden, want wie o wie van de overgebleven deelnemers zou erin slagen om de eindstreep te bereiken? Veel kijkers probeerde met wat positiviteit 'last woman standing' Denise een handje te helpen, maar dat bleek logischerwijs net wat te laat. Zij slaagde er - net als Sander - net niet in om het avontuur compleet af te maken. Schamen hoeft ze zich echter ook niet. De kijkers doen online juist massaal een petje voor haar en haar medecursisten af.


Chateau Meiland VIPS

Op SBS6 was er weer alle ruimte voor gezelligheid. Martien, Erica en hun kinderen kregen namelijk in een gloednieuwe aflevering van Chateau Meiland VIPS bezoek van Patricia Paay en Wolter Kroes over de vloer. Hoewel zij beide eigenlijk een dagje relaxen wel zagen zitten, hadden de Meilandjes hele andere plannen. Zo namen Maxime en Martien Patricia Paay mee naar een wel heel bijzondere schildercursus inclusief een naakte instructeur. Ongemak ten top dus, zo zagen 847.000 kijkers. 


*De in dit artikel vermelde kijkcijfers zijn afkomstig van Tina Nijkamp, zij deelt dagelijks lineaire kijkcijferdata op haar Instagramkanaal @tinanijkamp.

Meer over