Laatste Love is in the Air scoort recordcijfers

'The sky is the limit', stelt Robert ten Brink altijd in zijn programma Love is in the Air. Deze slogan blijkt nu ook voor de kijkcijfers te gelden.

Gisteravond werd de laatste Love is in the Air van dit seizoen uitgezonden. Hierin vloog Robert ten Brink met drie gezinnen naar Nieuw-Zeeland om hen te herenigen met hun geliefden. Deze aflevering werd door ruim 1,4 miljoen mensen bekeken, een record. Het vorige record stond op 1,3 miljoen kijkers.

Tussen Kunst & Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch ging gisteravond juist weer van start. Natuurlijk was Nelleke van der Krogt ook weer van de partij. Deze eerste aflevering van het seizoen werd door bijna 1,3 miljoen mensen bekeken. Het was dan ook een feestelijke uitzending die geheel in het teken stond van 90 jaar AVRO.

Praatcijfers: Goede Tijden, Slechte Tijden

Alle Goede Tijden, Slechte Tijden-fans waren gisteravond in rep en roer. Lucas vroeg namelijk zijn vriend Menno ten huwelijk. Of het ook daadwerkelijk van een bruiloft komt is nog even afwachten, want Lucas reden om op zijn knie te gaan lijkt niet helemaal zuiver te zijn…

Meer over:

Reageren