Liveshows The Voice starten met 2,1 miljoen kijkers

Ruim 2,1 miljoen mensen voor The Voice of Holland is heel veel, maar het is de minst bekeken liveshow voor de talentenjacht in de historie.

In die eerste liveshow introduceerde The Voice of Holland de zogenaamde 'clashes' waarbij de twee kandidaten van dezelfde coach om en om een stukje van een liedje zongen. Daarna bepaalde het publiek en de coaches wie van de twee door mocht naar de volgende ronde. Cornald Maas is nog niet overtuigd.

En Arnoud had het tijdens The Voice druk met hele andere zaken. Is gebrek aan muziek de reden dat The Voice kijkers verliest?

Flikken Maastricht

The Voice of Holland noteerde wel betere cijfers dan de seizoensfinale van Flikken Maastricht (1,7 miljoen). Daarin hadden Eva en Wolfs te maken met een maffia-oorlog en dat was kei-spannend.

Erica op Reis

Erica Terpstra trok met de eerste nieuwe aflevering van Erica op Reis een mooie 961.000 kijkers. Erica was in Cuba en dan is er een ding dat je in ieder geval moet doen.

College Tour

In College Tour was deen van de rijkste mannen ter wereld te gast. De aflevering met Bill Gates noteerde een keurige 612.000 kijkers. Hij vertelde over Microsoft en zijn liefdadigheidswerk. Al zijn er altijd studenten die andere zaken aan hun hoofd hebben.

Reageren