Long Lost Family en The Notebook ontroeren Nederland

Long Lost Family zorgde bij veel Nederlanders voor een kippenvelmomentje. Tranentrekker The Notebook maakte op Twitter flink de tongen los.

Long Lost Family ging gisteravond sterk van start met 700.000 kijkers. Zij zagen hoe Jennifer na 67 jaar haar tweelingzus weer terugvond. Hiermee bleek de Britse variant van Spoorloos ook een echte tranentrekker.

De Slimste Mens

De afgelopen dagen daalden de kijkcijfers van De Slimste Mens steeds verder. Gisteren maakte het NCRV-programma een heuse comeback met 771.000 kijkers.

Droom in Uitvoering

Helaas gold dit niet voor Droom in Uitvoering. Er wordt steeds minder gekeken naar de ambitieuze Nederlanders die hun leven omgooien om hun dromen waar te maken. Gisteren keken er 515.000 mensen naar directeur Leo die tuinbouwer werd.

Praatcijfers

Films gebaseerd op de verhalen van Nicholas Sparks zijn gegarandeerd 'tearjerkers', zo ook The Notebook. Er werden 1529 berichtjes de wereld ingestuurd door ontroerde Twitteraars.

Onder hen was stylist van de sterren Fred van Leer. Hij hield het na één minuut al niet meer droog: “The Notebook...... Ik moet nu al janken!” Ook hockeyster Naomi van As is verslaafd aan de film en liet weten hem ‘voor de zoveelste keer’ te kijken.

Reageren