Kijkcijfers dinsdag 8 maart 2022

De TV van gisteren: Married at First Sight nog steeds razendpopulair

9 maart 2022 09:22 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Nander de Wijk/ NT Visuals
Married at First Sight scoorde ook deze week weer meer dan 1 miljoen kijkers. Het programma blijft de kijkers verbazen.

Over Maurice en Arjan is al veel geschreven en in de aflevering van dinsdag zagen de twee mannen, die het kortste huwelijk uit de geschiedenis van het programma hadden elkaar eindelijk weer. En terwijl het programma al een week of tien bezig is, wordt er nog steeds volop getrouwd. O.a. door Sonny en Dylan (foto).

Massa is Kassa

SBS6 scoort intussen weer met Familie Gillis: Massa is Kassa (743.000) waarin Peter Gillis probeert af te vallen, maar kijkers van de realityserie hebben weinig vertrouwen in een goed resultaat. 

De talkshows

De verschillende nieuwsuitzendingen trokken de meeste kijkers, gevolgd door De Avondshow van Arjen Lubach dat tot 1,2 miljoen kijkers kwam. De laatste DNA Onbekend met Dionne Stax had er 1,1 miljoen, net zoals Opsporing Verzocht. Op1 was de best scorende talkshow met 869.000 kijkers. VI Vandaag volgde met 732.000. Genee, Derksen en Van der Gijp versloegen daarmee nipt Jinek die er 720.000 had. Gaste Stella Bergsma viel bij niemand in de smaak, maar het is ook wel eens aardig om te zien dat de heren tegengas kregen. 

Meer over