Kijkcijfers dinsdag 3 januari 2023

Married at First Sight begint weer prima op RTL 4

4 januari 2023 09:27 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© RTL
Carlo Boszhard en zijn experts begonnen dinsdag aan een geheel nieuw seizoen van Married at First Sight en dat ging helemaal niet beroerd. 1,1 miljoen mensen keken naar de eerste aflevering van de trouwshow op RTL 4.

De experts van Married at First Sight hebben dit seizoen zes koppels aan elkaar gematcht en het eerste paar dat het jawoord aan elkaar geeft zijn Nicole en Martijn. Opvallend genoeg bleek het bruidspaar veel dezelfde vriendinnen te hebben. De mensen thuis dachten dachten er het hunne van. 

Down the Road

Ook Gordon begon aan een nieuw seizoen en wel van Down the Road, het programma waarin hij met een groep mensen met downsyndroom op een roadtrip. Het programma had met 401.000 een zeer matige score op SBS 6 maar de mensen die keken, hadden het naar hun zin. 

De Slimste Mens

SBS 6 had het sowieso moeilijk. Het programma 10 Vragen van Rob Kemps deed het iets beter dan Gordon. Rob trok 448.000 kijkers met zijn interview met Richard Groenendijk. De grote winnaar van de avond was het onstopbare De Slimste Mens dat ruim 2,2 miljoen kijkers aan zich wist te binden. En dat terwijl dat de kandidaten tot nu toe niet al te slim of interessant zijn.

Meer over