Kijkcijfers maandag 2 maart 2020

De tv van gisteren: Martijn Krabbé-huizenavond op RTL 4 scoort redelijk

3 maart 2020 11:44 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Maartje Brockbernd
Kijkers van RTL kregen zo ongeveer de hele avond Martijn Krabbé voor hun kiezen. Eerst met een nieuw seizoen Kopen zonder kijken, gevolgd door Uitstel van executie.
Het aloude Uitstel van executie won met 1 miljoen kijkers. Kopen zonder kijken trok 861.000 liefhebbers. Kijkers die voor beide programma's bleven zitten, viel vooral het contrast tussen beide programma's op. In Kopen zonder kijken, betaalde een stel zonder blikken of blozen 750.000 euro voor een huis dat ze nog nooit hadden gezien terwijl in Uitstel van executie iemand bijna op straat kwam te staan vanwege schulden. 

Radar

Op NPO 1 scoorden Radar (1,5 miljoen) en DWDD (1,4 miljoen) heel goed. In Radar had Antoinette Hertsenberg de baas van Bol.com aan tafel en ze las hem flink de les over wat dingen die mis gaan bij het bedrijf. Opvallend genoeg namen veel kijkers het op voor Bol.com. 

Patty en Gordon

De talkshowoorlog werd de maandag weer beslecht in het voordeel van Op1 waar Erik en Willemijn 899.000 kijkers trokken. Jinek bleef niet heel ver achter met 736.000 kijkers. Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd wil nog steeds geen hit worden voor SBS6. Deze week trokken de twee diva's 494.000 kijkers.  

Meer over