Kijkcijfers dinsdag 10 januari 2023

De TV van gisteren: Martijn uit Married at First Sight houdt gemoederen bezig

11 januari 2023 09:10 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Screenshot Married at First Sight
Married at First Sight trok dinsdag 904.000 kijkers en dat is iets minder dan vorige week. In deze aflevering trouwden Maarten en Richelle maar het zijn vooral Martijn en Nicole die de aandacht van de kijkers trekken.

Martijn en Nicole waren vorige week het eerste stel dat de stoute trouwschoenen aantrok en in eerste instantie leek het een prima match. Maar kijkers van Married at First Sight zien nu al de eerste scheurtjes bij het kersverse koppel en dat heeft vooral met Martijn te maken. 

In de Married at First Sight-aflevering van vanavond schijnt het behoorlijk mis te gaan tussen Martijn en Nicole dus er staat ons nog genoeg drama te wachten. 

Down the Road

Gordon trok met de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Down the Road beduidend meer kijkers dan tijdens de première. 488.000 mensen zagen hoe Gordon op pad is met een bus vol tieners met het syndroom van Down. Dat waren er vorige week nog 405.000. 

De Slimste Mens

Goed scorende programma's op de dinsdag waren natuurlijk De Slimste Mens met bijna 2.2 miljoen kijkers, alle actualiteitenprogramma's en RTL Boulevard met 957.000 kijkers. Bij De Slimste Mens duurt de malaise van kandidaten die bijzonder weinig weten maar voort. 

Meer over