Kijkcijfers dinsdag 15 augustus 2023

De TV van gisteren: Martine van Os maakt fantastische start met We Zijn er Bijna

16 augustus 2023 09:16 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Omroep MAX
Nederland heeft nog lang geen genoeg van de vakantieperikelen in We Zijn er Bijna. De eerste nieuwe aflevering van de campingshow met Martine van Os trok dinsdag 1.2390.000 kijkers.

Al sinds jaar en dag is We Zijn er Bijna een van de populairste programma's op de Nederlandse televisie. En aan de cijfers te zien hebben ook nu weer veel mensen gewacht op een nieuw seizoen met kamperende ouderen. Ditmaal begon de reis in het Italiaanse Livorno en er viel meteen weer genoeg te genieten. 

Vandaag Inside

Door het geweld van We Zijn er Bijna leverde Vandaag Inside flink wat kijkers in ten opzichte van de start op maandag. Derksen en co. en hun tafelgast Albert Verlinde hielden 842.000 kijkers over en dat is toch 300.000 kijkers minder dan 24 uur daarvoor. Iets minder goed gaat het met de quiz Waar Gaat het Over? van Tijl Beckand. Tijl is nu een tijdje bezig maar haalt het qua populariteit niet bij zijn vriend Ruben Nicolai die met Ik Weet er Alles van op hetzelfde tijdstip de pannen van het dak scoorde. Tijl moest het doen met 604.000 kijkers en dat is een laagterecord voor de quiz. 

B & B Vol Liefde

De Slimste Mens scoorde het allerbest van allemaal met 1,8 miljoen kijkers en B&B Vol Liefde deed het prima met 869.000 mensen en daarin was te zien dat Martijn eindelijk eens blij was. Helaas niet vanwege een leuke vrouw maar omdat zijn cluppie Feyenoord kampioen werd. 

Meer over