Kijkcijfers dinsdag 20 september 2022

De TV van gisteren: Massa is Kassa trekt weer net zoveel kijkers als voor mishandeling

21 september 2022 09:08 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© ANP
Het leek er even op dat de Nederlandse kijker het had gehad met Familie Gillis: Massa is Kassa. Maar de realityshow is terug op het oude kijkcijferniveau.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Massa is Kassa trok 563.000 kijkers, en daarmee had het er alle schijn van dat honderdduizenden kijkers waren afgehaakt na de beschuldigingen aan het adres van de vakantieparkkoning. Hij zou immers zijn vriendin Nicol hebben mishandeld. Een paar weken later kunnen we concluderen dat kijkers hem alweer vergeven hebben. De meest recente aflevering van Massa is Kassa op SBS 6 trok 780.000 euro. Toch zijn veel kijkers de mishandeling nog niet vergeten. 

Waarom mensen dan wel kijken?

We zijn er bijna

We Zijn er Bijna werd week na week populairder, de meest recente aflevering van het caravanprogramma en Martine van Os haalde bijna 1,4 miljoen kijkers. Het was ook meteen de laatste aflevering en dat is even slikken. 

Prinsjesdag

Opsporing Verzocht en De Avondshow met Arjen Lubach scoorden beiden boven de miljoen kijkers en het was natuurlijk Prinsjesdag. 1,1 miljoen mensen zagen de glazen koets door Den Haag rijden en zagen een paar opvallende zaken. 

Meer over