Battles weer goed bekeken

Meer dan 2 miljoen kijkers voor TVOH

Er werd vrijdagavond enorm goed gekeken naar The voice of Holland. De talentenjacht wist boven de 2 miljoen kijkers te scoren.
Er zit duidelijk een stijgende lijn in de kijkcijfers van het RTL 4-programma. Twee weken terug keken 1.6 miljoen reguliere kijkers naar The Voice, vorige week waren het er 1.7 miljoen en deze week waren het er net iets meer dan 2 miljoen. Daarmee hoeft het alleen maar het NOS Journaal van 20.00 uur voor zich te dulden (2.3 miljoen). Deze keer waren er ook battles tussen bandjes en dat resulteerde in een hoop vuurwerk op het podium.

Flikken Maastricht

Het dertiende seizoen van Flikken Maastricht begint ook lekker te draaien. Vorige week keken er 1.4 miljoen mensen naar Wolfs en Van Dongen, die week ervoor waren het er 1.3 miljoen en deze week wordt er nog een schepje bovenop gedaan en keken 1.6 miljoen mensen. Daarmee is de serie van NPO 1 de nummer drie op de lijst van best bekeken programma's van de avond. Er werd via Twitter weer volop meegeleefd en de plottwist aan het eind werd gewaardeerd.

En verder...

De top vier van de avond werd gecomplementeerd door De slimste mens. Er keken 1.57 miljoen mensen naar de kennisquiz van NPO 2 (vorige week vrijdag 1.1 miljoen). Ook Een huis vol is nog altijd populair, dit keer keken 1.25 miljoen mensen en daarmee staat het vijfde op de lijst. Talkshow Jinek sloot de week af met 938.000 kijkers.

Meer over:

Reageren