Meningen zijn verdeeld

1.47 miljoen mensen zien conference Huijbregts

1 januari 2019 15:27 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
Zoals elk jaar werd ook 2018 weer afgesloten met een oudejaarsconference bij de publieke omroep. Dit jaar was het de beurt aan Marc-Marie Huijbregts.
De cabaretier deed de conference live in de schouwburg van Tilburg. In totaal keken 1.47 miljoen mensen via de televisie naar de liveregistratie. Vorig jaar scoorde Youp van 't Hek 2.5 miljoen kijkers met zijn conference bij de NPO. Zoals altijd bij grappenmakers waren ook deze keer de meningen verdeeld.

Guido Weijers

Ook dit jaar verzorgde cabaretier Guido Weijers een oudejaarsconference voor RTL 4. Hij deed dit vorig jaar ook. Met deze editie trok hij 1.43 miljoen kijkers. Zijn vorige editie was goed voor 1.1 miljoen kijkers. En ook over Weijers waren de meningen verdeeld.

En verder...

Ook was er dit jaar een oudejaarsconference op Comedy Central. Deze werd verzorgd door Javier Guzman, die dit in 2016 nog voor RTL 4 deed. 41.000 mensen volgden de conference van dit jaar. Ook was er veel muziek. Op NPO 3 was er een heus muziekfeest waar 881.000 mensen naar keken en was er natuurlijk een oudejaarsaflevering van De wereld draait door waarin guitige filmpjes werden getoond. Daar keken 1.57 miljoen mensen naar.

Meer over