Kijkcijfers donderdag 22 februari

De TV van gisteren: Mr. Frank Visser Doet Uitspraak-kijkers leven massaal mee met weduwnaar Sytze

23 februari 2024 09:10 | kijkcijfers | Door Judith Regeling

© KIJK.nl
Ondanks het vele voetbalgeweld was het donderdagavond toch echt Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? dat de tongen wist los te maken. De kijkers leefden namelijk massaal mee weduwnaar Sytze, die het nog altijd niet kon vinden met zijn buren.

Het programma hield ondanks de fikse concurrentie het hoofd boven water: er keken 714.000 mensen naar.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

In de nieuwste aflevering van Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? had presentator Viktor Brand weer de eervolle taak om langs te gaan bij oud-deelnemers. Deze keer bracht hij een bezoek aan het Friese Nijehaske, waar Eddy en Ingrid nog steeds in conflict zijn met hun buren Sytze en Liesbeth. Na twee jaar is er niets veranderd, en het verhaal neemt zelfs een tragische wending: Liesbeth is inmiddels overleden.

Eddy en Ingrid begrijpen dat dit voor Sytze veel verdriet met zich meebrengt, maar ze blijven toch geërgerd. Hij heeft namelijk nog steeds niet voldaan aan zijn belofte om de coniferen weg te halen. Ondanks dat dit misschien vervelend voor hen is, stonden de kijkers toch echt aan de kant van Sytze. En dit lieten ze donderdag dan ook duidelijk blijken!

Ajax en Feyenoord

SBS6 deed dus redelijk goede zaken met Mr. Frank Visser Doet Uitspraak en uiteraard Vandaag Inside (), maar toch was voetbal meer in trek. 990.000 mensen zaten voor de buis om te mogen bewonderen hoe Ajax er na verlenging in slaagde om met 1-2 te winnen en zich zo te plaatsen voor de achtste finales van de Conference League. De wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma, die eerst op SBS9 werd bekeken door 377.000 mensen en later op Veronica door 895.000 kijkers, eindigde minder positief voor de fans: uiteindelijk verloren de Rotterdammers de strafschoppensessie, waardoor hun Europese droom nu echt voorbij is.Doet-ie 't of Doet-ie 't Niet

De rest van de lineaire tv-kijkers verdeelden zich over de andere zenders. Zo keken er 640.000 mensen naar de voorlaatste aflevering van Doet-ie 't of Doet-ie 't Niet en bleven er slechts 446.000 mensen hangen voor Project Dans. Verder keken er 347.000 mensen naar Pointer en was Big Brother goed voor 269.000 kijkers. Het verrassendste kijkcijfer komt echter van NPO1: nota bene een herhaling van Keuringsdienst van Waarde trok 433.000 mensen naar NPO1.

* De kijkcijfers uit dit artikel, komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over