Kijkcijfers donderdag 19 mei 2022

De TV van gisteren: POP22 met Matthijs en Ilse nog geen hit

20 mei 2022 08:46 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Olivier Thijssen
Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange willen met POP22 de Nederlandse popmuziek in de etalage zetten, maar al te veel bekijks trekken ze nog niet.

Een programma op primetime NPO1 zou minstens 1 miljoen kijkers moeten trekken, POP22 kwam helaas niet verder dan 605.000. Voorlopig krijgen Matthijs en Ilse twee afleveringen om zich te bewijzen met POP22, dus volgende week zal het een stukje beter moeten. Al waren  kijkers wel behoorlijk enthousiast. 

Hello Goodbye: Hoe Is het nu Met?

Wie wel boven de 1 miljoen kijkers uitkwam was Joris Linssen met Hello Goodbye: Hoe Is het Nu Met?. In de special ging Joris nog eens langs bij mensen met wie hij destijds in zijn programma een bijzonder gesprek had. 1,2 miljoen mensen genoten zich suf. 

Mr. Frank Visser

Naast Hello Goodbye wist alleen het Journaal van 8 uur goed te scoren met 1,7 miljoen kijkers. Op RTL 4 trokken de Vrienden van Amstel Live op primetime 703.000 kijkers, de herhaling van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak kwam op SBS6 tot een heel aardige 676.000. In dat programma dacht een dame uit Amsterdam-Noord dat ze werd begluurd door haar buurvrouw. Deze arme dame was zich op haar beurt van geen kwaad bewust. 

Meer over