Portugal - Nederland meest bekeken én besproken

Gisteravond stonden verreweg de meeste televisies afgestemd op de oefeninterland Portugal - Nederland. De wedstrijd was ook veelbesproken op Twitter.

Maar liefst 2.062.000 Nederlanders moedigden het Oranje elftal aan in hun strijd tegen Portugal. Helaas slaagde het team er niet in om Portugal voor de tweede keer in de voetbalgeschiedenis te verslaan. De wedstrijd eindigde in 1-1 met doelpunten van Christiano Ronaldo en Kevin Strootman.

De Slimste Mens

De Slimste Mens doet het deze week ineens stukken beter dan voorgaande weken. Dinsdag ging het programma al ruim over de miljoen kijkers heen en gisteren flikten ze dat kunstje nogmaals. 1.120.000 mensen zagen hoe Ronald Snijders de aflevering won.

Praatcijfers

Met meer dan 14.000 tweets was de oefeninterland een hot topic op Twitter. De opmerkelijke hashtag 'porned' werd dus veelvuldig gebruikt. Naast de nodige aanmoedigingen voor ons elftal, werden hier en daar ook wat weddenschapjes uitgezet. Bijvoorbeeld door de parodie-account van René van der Gijp:

TV Lab: Mag Ik Met Je Mee Op Reis

Het TV Lab-programma Mag Ik Met Je Mee Op Reis werd zeer positief ontvangen door de twitteraars. Als het aan hen ligt komt er zeker een vervolg van het reisprogramma met Katja Schuurmen en Nicolette Kluijver in de hoofdrol.

Reageren