Realityserie Andy & Melisa nog geen knaller

SBS 6 had hoge verwachtingen van de realityserie rond oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa, maar 621.000 kijkers is niet om over naar huis te schrijven.

Dat is best gek, want Andy & Melisa heeft alle ingrediënten van een kijkcijferhit. Andy maakte zijn naam van luie doch sympathieke donder helemaal waar, Andy's moeder vertelde geinige verhaaltjes over wat Andy allemaal uithaalt met zijn piemel en er was zelfs een emotioneel moment toen Andy's dochter uit Engeland op visitie kwam. Andy & Melisa riep wel een grote vraag op bij de kijkers.

 

Everybody Dance Now

De winnaar op primetime was de eerste aflevering van het tweede seizoen Everybody Dance Now op RTL 4, de talentenjacht voor dansers trok 1,5 miljoen kijkers en dat is net zo veel als in het vorige seizoen. De brave dansshow zorgde in de eerste aflevering voor enige controverse bij kijkers met de auditie van ene Rex die danste op Dancing Queen van ABBA. Rex (die voor geen meter kon dansen) werd boos nadat hij niet doormocht naar de volgende ronde.

Wie Trouwt Mijn Zoon?

Nog meer nieuws op de vrijdagavond: Jochem van Gelder presenteerde als opvolger van Robert ten Brink en Erik van der Hoff de eerste nieuwe aflevering van Wie Trouwt Mijn Zoon? op SBS 6 en deed dat helemaal niet onaardig. Maar de kijkers lieten het afweten, slechts 495.000 mensen wisten het programma te vinden. Misschien is de formule uitgewerkt?

Reageren