Reünie best bekeken, Man met de Hamer levert in

Naar De Reünie van kermisklanten keken 2,7 miljoen mensen, het slot van De Man met de Hamer was met 832.000 kijkers het minst bekeken van het hele seizoen.

De Man met de Hamer, de serie met vader en zoon Krabbé, scoorde tot nu toe telkens boven het miljoen, maar moest het deze week doen zonder Miljoenenjacht als voorprogramma. Van te voren was beloofd dat kijkers alle antwoorden zouden krijgen, maar dat viel tegen. De Man met de Hamer rekent blijkbaar op een tweede seizoen en dat viel niet over even goed.

Echte Penoze

RTL 4 had helemaal niet z'n beste avond. De zender heeft normaal een miljoenenpubliek, maar ook de nieuwe serie van Ewout Genemans, Echte Penoze, haalde de zes cijfers niet en bleef steken op 777.000 kijkers. Zij maakten kennis met Hugo, een ouderwetse gangster die 20 jaar van zijn leven in de gevangenis doorbracht, onder andere voor moord. En dat maakte indruk op de kijkers.

Echte Penoze verloor het op kijkcijfers wel van de serie Penoza, die 946.000 kijkers trok.

So You think You Can Dance

Zoals iedere zondag was So You Think You Can Dance het meest besproken programma van de avond en deze week was niet iedereen het eens met de stemmen van de kijkers thuis.

 

Reageren