Rijdende Rechter houdt meeste kijkers aan de buis gekluisterd

Het was gisteren een vrij rustige tv-avond. De Rijdende Rechter, Wordt Vervolgd trok uiteindelijk de meeste kijkers. Over Knevel en Van den Brink werd het meest gesproken.

Jetske van den Elsen gaat nu al enkele weken op pad om te kijken hoe het gaat met de zaken waarin mr. Visser de afgelopen jaren een uitspraak deed. Gisteravond was een bijzondere aflevering van De Rijdende Rechter, Wordt Vervolgd; alle oud-deelnemers waren zowaar tevreden over de uitspraak. Dat trok toch mooi 1.131.000 kijkers.

Bed en Breakfast

Ook opvallend was de herhaling van het MAX-programma Bed en Breakfast. In het programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. Dat scoorde 947.000 geïnteresseerden.

Praatcijfers

Het was een vrij tamme Twitter-avond gisteren. Talkshow Knevel & Van den Brink was uiteindelijk het meest besproken programma. In het programma werd gesproken over de homofobe uitspraken van René van der Gijp, de huidige economie en orgaandonatie. De tweets liepen dan ook erg uiteen.

Uiteindelijk bleek Evy van Kempen de meest spraakmakende gast. Zij verdiende volgens de twitteraars veel respect voor haar prestaties als zwemster met donorhart en donornier.

Reageren